Aalsmeer Lokaal

Zoek eenvoudig en snel een bedrijf in Aalsmeer en Kudelstaart

Inschrijven als bedrijf

Aalsmeer Lokaal Breakfast Club

Op donderdag 8 december om 7:00 gaan we weer ontbijten en netwerken tijdens de Aalsmeer Lokaal Breakfast Club.

Meer informatie

Naar welke lokale ondernemer ben jij op zoek?

In de bedrijvengids voor Aalsmeer en Kudelstaart vind je veel ondernemers uit de gemeente. Zo kun je voor elke vraag een lokale ondernemer vinden. Een mooie stap in het kader van #supportyourlocals! Want waarom zou je expertise van ver halen die je ook dichtbij hebt? Of je een boekhouder of stukadoor nodig hebt, op zoek bent naar een product of een dienst en of je nu een bedrijf of particulier bent – op Aalsmeer Lokaal zit je goed.

Naar de bedrijvengids

Hoe werkt de bedrijvengids van AalsmeerLokaal?

01. Zoek

Zoek naar lokale bedrijven in de regio Aalsmeer.

02. Selecteer

Bekijk het profiel en selecteer het bedrijf dat bij jouw vraag past.

03. Maak  contact

Neem contact op met het gekozen bedrijf en ga lokaal zaken doen.

“Aalsmeer is met ruim 3000 ondernemers een ondernemende gemeente. Hier vind je voor elke vraag de juiste lokale ondernemer.”

Bereik ook meer klanten via de bedrijvengids

Wil jij ook meer klanten bereiken en beter gevonden worden in de regio Aalsmeer en Kudelstaart? Meld je bedrijf dan aan en wordt ook zichtbaar in de bedrijvengids. De bedrijvengids is de ‘goudengids’ voor bedrijven en particulieren in Aalsmeer en omstreken. Wil je meer weten over het aanmelden bij Aalsmeer Lokaal, kijk dan eerst bij ‘hoe werkt het’

Registreren

Aalsmeer Lokaal is meer…

Online Marktplaats

Bedrijven uit de gemeente kunnen hun vraag en aanbod van werk plaatsen in de online marktplaats. Zodra je bent aangemeld, kun je direct aan de slag. Bied hier jouw dienst aan voor andere Aalsmeerse ondernemers. Of verhuur je ruimte. Of plaats een event dat jij organiseert in de agenda. Ook kun je reageren op verzoeken van anderen. Wie weet kom je zo aan een mooie nieuwe opdracht. Daarmee is Aalsmeer Lokaal dé plek waar je lokaal zakendoet.

Naar de marktplaats

Evenementen

Aalsmeer Lokaal organiseert regelmatig evenementen voor en door lokale ondernemers. Een gevarieerd aanbod van netwerkwerkbijeenkomsten, kennissessies over interessante onderwerpen of een gezellige borrel om een ongedwongen manier mede-ondernemers uit de regio Aalsmeerte ontmoeten.

Ook als ondernemer kun jij het netwerk van Aalsmeer lokaal gebruiken om jouw evenement lokaal onder de aandacht te brengen en te promoten.

Naar de agenda

Promotie

Om jouw bedrijf nog meer te verbinden met andere ondernemers en je te presenteren aan de inwoners uit Aalsmeer en omstreken, bieden we jou wat moois aan: Een promotiepakket waarbij je je bedrijf promoot via Aalsmeer Lokaal en AalsmeerVandaag. Niet alleen via onze socials, nieuwsbrief en natuurlijk onze site. Maar ook via hét online nieuwsplatform van AalsmeerVandaag.

Naar promotie

Volg Aalsmeer Lokaal

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* indicates required
0
LinkedIn
0
Facebook
0
Instagram
0
Nieuwsbrief
“Aalsmeer Lokaal geeft bedrijven meer lokale zichtbaarheid. Via netwerk evenementen, social media en het online platform.”

Bestel jouw promotiepakket

Al vanaf €30,- per post kun jij je bedrijf promoten via de social media kanalen van AalsmeerLokaal.

Bekijk het aanbod

Kom naar onze evenementen

Iedere maand organiseert AalsmeerLokaal een kennissessie of netwerkevenement.

Alle evenementen

Deel jouw aanbod met anderen

Via de AalsmeerLokaal marktplaats kun jij jouw aanbod delen met ondernemers uit Aalsmeer en Kudelstaart.

Naar de marktplaats

Samen zakendoen

Ondernemers in de spotlight
Alle ondernemers
Bekijk de laatste nieuwsbrieven
Terugblik op de evenementen
Alle evenementen