AALSMEER KLASLOKAAL

Welkom bij Aalsmeer Klaslokaal. Het kenniskanaal van Aalsmeer Lokaal, waar lokale ondernemers hun kennis delen met en voor andere ondernemers. Kennis en tips over allerlei onderwerpen die interessant zijn voor jou als ondernemer. Wil jij jouw kennis ook delen via een tutorial van maximaal 2 tot 3 minuten? Neem dan contact met ons op en wellicht sta jij binnenkort voor de klas. Hoe leuk is dat?

Romy Veul in Aalsmeer Klaslokaal: 3 tips om goede webteksten te schrijven.

Romy Veul, freelance tekstschrijver & taalfanaat geeft je in Aalsmeer Klaslokaal 3 tips om goede webteksten te schrijven. In 2,5 minuut deelt ze een gedeelte van haar kennis met jou zodat jezelf aan de slag kunt gaan met je eigen webteksten.

Kylie van der Pol in Aalsmeer Klaslokaal: Tips om zakelijk Instagram profiel te verbeteren

Kylie van der Pol van Sylt Support geeft in Aalsmeer Klaslokaal een aantal tips om je zakelijk profiel op Instagram te verbeteren. Leer in 3 minuten wat je kunt doen om nog beter met je bedrijf voor de dag te komen op Instagram.

Eveline Witte in Aalsmeer Klaslokaal: 5 tips om vlotter door rouwproces heen te komen.

Eveline Witte biedt begeleiding bij verlies, rouw en sterven. In Aalsmeer Klaslokaal geeft zij 5 mooie tips om vlotter door het rouwproces heen te komen, waarbij rouw niet alleen bij sterfte voorkomt. Bekijk snel Eveline’s tutorial.

Jeroen Mäkel in Aalsmeer Klaslokaal: De 3 belangrijkste items van je LinkedIn Profiel.

Jeroen Mäkel van Aan Marketing neemt je in Aalsmeer Klaslokaal mee door de drie belangrijkste elementen van je LinkedIn profiel: Je naam, foto en kopregel. Ontvang tips hoe je deze 3 items het beste kunt inzetten op LinkedIn.

Ingrid van Mourik in Aalsmeer Klaslokaal: Hoe maak je in 5 minuten een nieuwsbrief pop-up op jouw website.

Ingrid van Mourik van Im eCommerce leert je hoe jij binnen 5 minuten een nieuwsbrief pop-up van Mailchimp op jouw WordPress website kunt hebben. Bekijk deze tutorial en leer meer over de mogelijkheden van Mailchimp voor jouw website.

Kylie van der Pol in Aalsmeer Klaslokaal: Hoe vergroot je je bereik op Instagram?

Kylie van der Pol, content marketeer bij Sylt Support geeft je in deze tutorial een aantal tips hoe jij je bereik op Instagram vergroot.

 

 

Ingrid van Mourik in Aalsmeer Klaslokaal: Hoe pas je je SEO teksten aan in WordPress?

Ingrid van Mourik, WordPress specialist die met haar bedrijf Im eCommerce ondernemers helpt meer uit hun website te halen, laat je in deze tutorial zien hoe je zelf je SEO teksten kunt aanpassen in WordPress.

Jeroen Mäkel in Aalsmeer Klaslokaal: Social Selling via LinkedIn – Deel 1

Jeroen Mäkel, die ondernemers helpt succesvol te zijn door hun marketing aan te zetten met zijn bedrijf Aan Marketing, laat je in deze tutorial zien hoe je Social Selling inzet via LinkedIn. Dit is het eerste deel van in totaal twee.