Bedrijvengids

Klaslokaal

Vraag & Aanbod

Agenda

Vraag & Aanbod

HR Advies voor het MKB

Duurzame energie oplossing

Werken bij Groupcard

Meer vraag & aanbod

AALSMEER LOKAAL: WAAR ONDERNEMERS LOKAAL ZAKENDOEN

Aalsmeer Lokaal is er voor business, banen en events. Het is hét eenvoudige en gratis online platform voor lokale vraag en aanbod van werk. Voor alle bedrijven uit Aalsmeer en Kudelstaart. Van zzp’er tot multinational.

Hoe werkt het

VRAAG & AANBOD

Aalsmeer Lokaal is er voor alle bedrijven in Aalsmeer en Kudelstaart. Meld je gratis aan voor Aalsmeer Lokaal en word direct zichtbaar in de bedrijvengids. Of gebruik de marktplaats voor vraag en aanbod. Zo kun je zelf een Aalsmeerse ondernemer vinden voor een opdracht, samenwerking of evenement. Of je kunt je eigen diensten, events en ruimtes aanbieden of reageren op een opdracht. Een mooie manier om online in contact te komen, zodat je offline de deal kunt sluiten!

BEKIJK HET AANBOD

LOKALE ONLINE MARKTPLAATS

Daarnaast kunnen bedrijven uit de gemeente hun vraag en aanbod van werk plaatsen in de online marktplaats. Zodra je bent aangemeld, kun je direct aan de slag. Bied hier jouw dienst aan voor andere Aalsmeerse ondernemers. Of verhuur je ruimte. Of plaats een event dat jij organiseert in de agenda. Ook kun je reageren op verzoeken van anderen. Wie weet kom je zo aan een mooie nieuwe opdracht. Daarmee is Aalsmeer Lokaal dé plek waar je lokaal zakendoet.

plaats een opdracht

VRIENDEN VAN AALSMEER LOKAAL