HOE WERKT AALSMEER LOKAAL VOOR BEDRIJVEN

In 4 stappen kun jij starten met lokaal zakendoen.

MELD JE NU AAN

Maak een profiel aan

Doe een aanbod of stel een vraag

Vind lokale ondernemers

Doe je zaken lokaal

1. MAAK EEN PROFIEL AAN

Ben jij een ondernemer uit Aalsmeer of Kudelstaart? Meld je dan aan via het aanmeldformulier. Vul je gegevens in en geef een duidelijke omschrijving van je bedrijf. Dan kun jij direct aan de slag met lokaal zakendoen. En kunnen andere bedrijven en particulieren jouw bedrijf vinden.

2. DOE EEN AANBOD OF STEL EEN VRAAG

Nu heb je toegang tot de marktplaats. Hier kun je terecht voor vraag en aanbod. Bied jouw diensten, event of ruimte aan. Of stel jouw vraag aan andere ondernemers, zodat je ook voor jouw gevraagde diensten de juiste professional vindt.

3. VIND LOKALE ONDERNEMERS

Bekijk ook onze bedrijvengids van Aalsmeer en Kudelstaart. Wie weet zit dé ondernemer voor jou er al tussen. Doorzoek het aanbod met de filters en neem contact op met de ondernemer die jou het meest aanspreekt.

4. DOE LOKAAL ZAKEN

Heb je de perfecte ondernemer online gevonden? Dan is het tijd om offline de deal te sluiten. Jullie hebben een match. Hoera! Het moment is daar: jullie kunnen lokaal zakendoen. Plan een 1,5 meter-afspraak of ontmoet elkaar online. Dan kan jullie samenwerking van start gaan.

WAT IS AALSMEER LOKAAL

Aalsmeer is met ruim 3000 ondernemers een ondernemende gemeente. Dat vraagt om een online platform waar ondernemers lokaal zakendoen. En waar vraag en aanbod in Aalsmeer samenkomen. Daarom is er nu Aalsmeer Lokaal: de online marktplaats en bedrijvengids van Aalsmeer en Kudelstaart. Hier kun je voor elke klus de juiste lokale ondernemer, een geschikte ruimte of een mooi event vinden. Of je kunt als ondernemer zelf een aanbod doen.

Uitzicht over Aalsmeer vanuit de studio

AALSMEER LOKAAL IS EEN INITIATIEF VAN

Bedrijven in Aalsmeer en Kudelstaart

BEDRIJVENGIDS VOOR AALSMEER EN KUDELSTAART

In de bedrijvengids voor Aalsmeer en Kudelstaart vind je veel ondernemers uit de gemeente. Zo kun je voor elke klus een lokale ondernemer vinden. Een mooie stap in het kader van #supportyourlocals! Want waarom zou je expertise van ver halen die je ook dichtbij hebt? Of je nu een boekhouder of stukadoor zoekt of op zoek bent naar een sponsor voor je event – op Aalsmeer Lokaal zit je goed.

BEKIJK DE BEDRIJVENGIDS

ONLINE MARKTPLAATS VOOR ONDERNEMERS

Daarnaast kunnen bedrijven uit de gemeente hun vraag en aanbod van werk plaatsen in de online marktplaats. Zodra je bent aangemeld, kun je direct aan de slag. Bied hier jouw dienst aan voor andere Aalsmeerse ondernemers. Of verhuur je ruimte. Of plaats een event dat jij organiseert in de agenda. Ook kun je reageren op verzoeken van anderen. Wie weet kom je zo aan een mooie nieuwe opdracht. Daarmee is Aalsmeer Lokaal dé plek waar je lokaal zakendoet.

MELD JE BEDRIJF NU AAN