Project Description

ONDERNEMER IN DE SPOTLIGHTS: EUGENE ZWAKHOVEN

Aalsmeer, 20-02-2021 – Tekst: Romy Veul

Eugene Zwakhoven van Caravanaanbieden.nl

Eugene Zwakhoven is expert in het taxeren, online inkopen en online verkopen van caravans. En sinds 2017 is hij eigenaar van Caravanaanbieden.nl: een online inkoopplatform waar iedereen zonder gedoe een caravan of camper kan verkopen. En dat op een fijne manier zonder risico’s en tegen een goede prijs. Sinds 2020 runt Eugene zijn bedrijf vanuit een nieuwe locatie aan de Machineweg in Aalsmeer met voldoende buitenruimte voor de caravans. En dat met veel plezier! Wij gingen met Eugene in gesprek. Wat maakt hem zo enthousiast over wat hij doet?

Wat voor bedrijf is Caravanaanbieden.nl

Caravanaanbieden.nl is een uniek concept. Wij zijn een inkoopplatform waar particulieren uit heel Nederland hun caravan of camper kunnen verkopen – zonder gedoe. Je kunt je caravan ook verkopen via sites als Marktplaats. Veel mensen lopen er alleen tegenaan dat dit risico’s met zich meebrengt. Wij maken het mogelijk om je caravan op een veilige manier te verkopen via ons online platform. De caravan wordt bijvoorbeeld pas aangekoppeld zodra de klant het geldbedrag heft ontvangen en het vrijwaringsbewijs in zijn mailbox heeft ontvangen. Zo wordt alles rondom de aansprakelijkheid goed geregeld, ook voor de verzekering.

Nederland is een caravanland met in totaal bijna één miljoen caravans. Daarmee zijn we binnen Europa zelfs het land met de meeste caravans. Niet gek dus dat er vanuit veel mensen de behoefte was aan een inkoopplatform waar je zonder rompslomp je caravan kunt aanbieden voor de verkoop. Dat platform bieden wij. Heel mooi om op die manier caravaneigenaren zorgen en gedoe uit handen te nemen!”

@2020 Serge Schoemaker Architects

Waarvoor moeten Aalsmeerders bij Caravanaanbieden.nl zijn?

“Juist in de regio Aalsmeer zien we veel caravanstallingen. Aalsmeerders kunnen bij ons terecht als ze hun caravan te koop willen aanbieden. Eerst doe je de waardecheck, waarmee je direct de geschatte waarde van je caravan kunt berekenen. Daarna kun je de verkoop aan ons uitbesteden. Wij bieden de caravan dan voor je aan op ons online veilingplatform, waar een groot netwerk van RDW-erkende caravandealers lid van is. Je caravan is vanaf dat moment zichtbaar voor alle dealers uit ons netwerk.

Wat vooral fijn is voor de klant, is dat wij steeds het aanspreekpunt zijn. Ook regelen we de gehele afwikkeling van de verkoop. Als klant word je steeds op de hoogte gehouden van het huidige bod op de caravan. Je bepaalt zelf of je dat bod accepteert. Als je akkoord gaat, regelen wij de financiële afhandeling voor je en plannen we een afspraak voor de overdracht.

Verder kunnen klanten bij ons terecht voor exportdiensten, bijvoorbeeld het uitvoeren van documenten voor alle voertuigen. Verder verkopen we ook caravans aan particulieren. Ook als je een caravan zoekt, kun je dus bij ons aankloppen (via de site of op afspraak aan de Machineweg).”

Hoe draagt Caravanaanbieden.nl bij aan de gemeente Aalsmeer?

“We zijn heel blij dat we gevestigd zijn in Aalsmeer. Deze regio is een goede omgeving voor mensen die een caravan hebben of er een willen bemachtigen, omdat er veel caravanstallingen in en rond Aalsmeer zijn. Ook de eigenaren van stallingen weten ons te vinden als een klant zijn caravan wil verkopen. Daarnaast zijn we blij dat we vanuit ons bedrijf caravanliefhebbers uit de gemeente kunnen helpen bij de verkoop van hun caravan. Daardoor hebben we al veel mensen blij kunnen maken met de verkoop van hun caravan of camper of juist met een nieuwe caravan.”

Hoe gaat Aalsmeer Lokaal voor jou werken?

“De meerwaarde voor ons als bedrijf is dat bedrijven in de regio Aalsmeer dankzij Aalsmeer Lokaal weten wie ik ben en wat wij doen als bedrijf. Daarnaast kan ik Aalsmeer Lokaal zelf gebruiken om contact te leggen met andere ondernemers. Een mooie manier om samenwerkingen aan te gaan!”

Wil jij ook je caravan verkopen zonder gedoe? Doe de gratis waardecheck op Caravanaanbieden.nl en ontdek hoeveel jouw caravan waard is. Caravanaanbieden.nl helpt ook jou graag om je caravan of camper op een veilige én eenvoudige manier te verkopen.

Heb je vragen? Neem dan contact op met de klantenservice via 0297 – 74 53 51 of door te mailen naar info@caravanaanbieden.nl.