Project Description

VRIENDEN VAN AALSMEERLOKAAL: JAN DE GROOT VAN DE MEERSE ACCOUNTANTS & ADVISEURS

Aalsmeer, 09-04-2021 – Tekst: Romy Veul

Ondernemer in de spotlights: Jan de Groot van De Meerse Accountants & Adviseurs

Vanuit de oude Flora-school aan de Oosteinderweg ondersteunt De Meerse Accountants & Adviseurs al bijna 65 jaar ondernemers uit Aalsmeer, Haarlemmermeer en omgeving. Met verstand van cijfers en hart voor de ondernemers die zij helpen, biedt De Meerse als full-service accountants- en advieskantoor ondernemers hulp bij alle zakelijke beslissingen die op hun pad komen en denken ze mee over optimale bedrijfsvoering. Wij spraken met Jan de Groot, Accountant-administratieconsulent bij De Meerse, over wat het kantoor precies kan betekenen voor ondernemers uit de regio.

@2020 Serge Schoemaker Architects

Wat doet De Meerse Accountants & Adviseurs precies?

“We zijn een full-service accountants- en advieskantoor in de regio. Met ons team van 30 medewerkers zijn wij er voor kleine en grote ondernemers in alle branches. Klanten kiezen voor ons vanwege onze expertise en korte lijnen. We hebben alle specialisaties zelf in huis. Bovendien staan we voor persoonlijk contact met klanten. Elke klant krijgt een eigen contactpersoon, die zich volledig inzet voor de klant en betrokken is. Daardoor kunnen we vragen snel opvolgen, direct helpen en ondersteuning bieden als dat nodig is. Ook buiten kantoortijden.

Ons doel is niet alleen achteromkijken naar eerder behaalde cijfers, maar juist ook vooruit. We adviseren ondernemers bijvoorbeeld over zakelijke beslissingen en denken mee over de mogelijkheden voor een goede bedrijfsvoering. Daarbij vinden we het belangrijk om de klant echt goed te kennen. Zo weten wij wat er bij hen speelt en weten zij dat ze altijd bij ons terecht kunnen met vragen.”

AALSMEERLOKAAL - VRIENDEN VAN - DE MEERSE
AalsmeerLokaal - Vrienden van - De Meerse

Waarvoor kunnen ondernemers bij jullie terecht?

“We bieden heel veel soorten diensten voor ondernemers. In het algemeen denken we graag mee met klanten over hoe ze hun bedrijfsresultaten kunnen verbeteren. We bieden dan ook financieel en fiscaal advies voor nu en later. Daarnaast denken we mee hoe klanten hun behaalde resultaten zo goed mogelijk in cijfers kunnen weergeven en kunnen we dat ook meteen voor de klant doorvoeren.

Taken die we onder andere oppakken voor klanten zijn het opstellen van de jaarrekening, ondersteunen bij het inrichten en voeren van administratie, het doen van btw-aangiften, de loonadministratie verzorgen en fiscaal advies geven over bijvoorbeeld de groei van je bedrijf of over fusies en overnames.”

Wat vinden jullie belangrijk aan lokaal zakendoen?

“Ons kantoor is sterk gericht op Aalsmeer en de Haarlemmermeer. Alle diensten die wij afnemen komen uit deze regio. Op die manier helpen we elkaar en kunnen we vlot contact hebben. Ook helpt die focus op de regio om nauw contact te hebben met de klant. Wij vinden het fijn om bij onze klanten over de vloer te komen en andersom kunnen zij ook altijd bij ons binnen lopen.

Daarnaast vinden we het belangrijk om als bedrijf bij te dragen aan de gemeente. Zo sponsoren we onder meer het Oosterbad in Aalsmeer, Stichting Beheer Watertoren Aalsmeer en de Historische Tuin.

Hoe gaat Aalsmeer Lokaal voor jullie als bedrijf werken?

“Als vrienden van Aalsmeer Lokaal dragen we het initiatief een warm hart toe. Het is waardevol om via dit platform lokale ondernemers met elkaar in contact te brengen en op die manier elkaar te helpen.”

Kom vrijblijvend kennismaken

Wil jij je administratie goed geregeld hebben? Of kun je deskundig advies gebruiken over jouw financiële groei of bedrijfsvoering? Kom gerust langs voor een kop koffie en een vrijblijvende kennismaking. Op ons kantoor aan de Oosteinderweg 315 in Aalsmeer staan de deuren voor je open.

Telefonisch of per e-mail contact opnemen kan natuurlijk ook. Bel hiervoor naar 0297 – 386 868 of mail naar info@meerse.nl.