Project Description

ONDERNEMER IN DE SPOTLIGHTS: REMCO RAADSCHELDERS

Aalsmeer, 05-03-2021 – Tekst: Romy Veul

Remco Raadschelders van Raadschelders Hypotheken

Voor al je hypotheekvragen ben je bij Raadschelders Hypotheken aan het juiste adres. Dit Kudelstaartse familiebedrijf is al drie generaties lang een begrip in de gemeente Aalsmeer. Met veel plezier helpt het enthousiaste team mensen met onafhankelijk hypotheekadvies. Altijd op een persoonlijke manier en met alle tijd voor jou als klant. Remco Raadschelders, eigenaar van het bedrijf (en kleinzoon van de oprichter), vertelt wat zo kenmerkend is voor Raadschelders Hypotheken en waarom zij juist graag in deze regio actief zijn.

Wat voor bedrijf is Raadschelders Hypotheken?

“Wij zijn in eerste instantie een echt familiebedrijf dat al drie generaties lang bestaat. We bestaan al sinds 1948 (toen nog als Raadschelders & Zn. in een kantoor aan huis). Ooit opgericht door mijn opa Theo Raadschelders, vervolgens doorgegeven aan mijn vader Hans en inmiddels ben ik sinds 2015 eigenaar van het bedrijf. We richtten ons van oudsher voornamelijk op verzekeringen, maar focussen ons nu op hypotheekadvies. Als onafhankelijk hypotheekadviseur geven wij klanten advies over onder andere het afsluiten en oversluiten van hun hypotheek of allerlei andere vragen die bij hypotheken om de hoek komen kijken. Daarnaast kloppen klanten nog steeds bij ons aan voor vragen over verzekerings- en bankadvies.”

Wat is kenmerkend voor Raadschelders Hypotheken?

“Wij vinden het belangrijk om voor elke klant uitgebreid de tijd te nemen. Bij grote bedrijven heb je vaak meerdere contactpersonen; bij ons is dat niet het geval. We vinden een goede vertrouwensband met onze klanten en uitstekende service heel belangrijk. En we stellen jou als klant centraal. Een hypotheek is altijd maatwerk. Ook gaat het natuurlijk om een grote financiële beslissing waar veel bij komt kijken. Denk aan het vergelijken van hypotheekrentes, het uitzoeken van de voorwaarden en de keuze tussen aanvullende verzekeringen bij je hypotheek. Dan is het fijn als je daar goed persoonlijk advies over krijgt.

Daarbij staan we voor onafhankelijk hypotheek- en verzekeringsadvies. We zijn dus niet beperkt tot de producten van één aanbieder. Daardoor kunnen we altijd meerdere opties met elkaar vergelijken in ons advies aan jou. We vertegenwoordigen daarbij jouw belangen in plaats van die van de hypotheekaanbieder.”

@2020 Serge Schoemaker Architects

Wat dragen jullie met Raadschelders Hypotheken bij aan de gemeente Aalsmeer?

“Met een hypotheek kunnen we de woonwensen van klanten laten uitkomen – op een verantwoorde manier met een passende hypotheek. Op die manier maken we wonen in de gemeente misschien wel deels mogelijk. Zo dragen we bij aan de gemeente. En geven we ook veel mensen woonplezier in deze fijne gemeente.”

Wat vind je belangrijk aan lokaal zakendoen?

“Wij vinden het heel belangrijk om onze klanten goed te kennen. Zo kun je iemand het beste helpen en adviseren. Je klant kennen is toch wel het eenvoudigst in je eigen omgeving. Daarom richten wij ons vooral op de lokale markt en vinden we lokaal zakendoen in de regio Aalsmeer heel prettig.”

Hoe gaat Aalsmeer Lokaal voor jullie werken?

“Om eerlijk te zijn, zijn we er tot nu toe door het grote werkaanbod nog niet aan toegekomen om daar werk van te maken. Een mooi profiel voor ons als bedrijf aanmaken staat hoog op de agenda. Verder ga ik uiteraard als ik wat zoek als eerste op Aalsmeer Lokaal kijken – of dat nu is voor een vraag of aanbod.”

Wil je meer weten over jouw mogelijkheden voor het afsluiten van een hypotheek? Ben je benieuwd of oversluiten iets voor jou is? Of heb je een andere hypotheekvraag? Neem contact met mij op via remco@raadschelders.info of bel naar 0297 – 32 00 03. Wij helpen je graag verder.