SPONSOR IN DE SPOTLIGHTS: ANNEMARIE VAN DE BERG OVER RENAISSANCE HOTEL

Aalsmeer, 03-03-2022 – Tekst: Romy Veul

Sponsor in de spotlights: Renaissance Hotel

Twee weken geleden organiseerden we de eerste editie van Aalsmeer Lokaal Breakfast Club. Maar dat deden we zeker niet alleen. Renaissance Hotel in Aalsmeer was de perfecte plek voor ons verrukkelijke en goed verzorgde ondernemersontbijt. De service was absoluut een vijfsterren­review waard. Graag stellen we dit mooie hotel, op de hoek van het Amsterdamse Bos, aan je voor. Wij gingen in gesprek met Annemarie van den Berg, Director of Sales. Waar staat het hotel voor? Wat bieden zij voor ondernemers als jij? En hoe vonden ze het om de Breakfast Club te verzorgen?

Kun je Renaissance Hotel aan ons voorstellen?

Renaissance Amsterdam Schiphol Airport Hotel is een brand van Marriott International. Ons hotel is geopend in 2018. Heel nieuw nog dus! Kenmerkend is onze ligging op het randje van het Amsterdamse Bos. Op fietsafstand van Amsterdam, maar toch midden in de natuur. En het mooie is: we hebben het Amsterdamse Bos ook naar binnen gehaald. Binnen zie je overal aspecten van de omringende natuur terug. Van de bossilhouetten op de muren tot de kleinste interieurdetails.

Grote corporate bedrijven als KPN, Transavia, PwC en Yamaha boeken bij ons kamers om hun zakenreizigers een fijn ‘home away from home’ te bieden. Ook lokale bedrijven als Pols Potten en PTMD laten hun gasten bij ons overnachten. Daarnaast verwelkomen we particuliere gasten, die hier bijvoorbeeld komen voor een weekendje Amsterdam. Met onze ligging naast de manege, tussen de schapen en aan de Ringvaart, waan je je hier op een perfecte plek.”

Welke mogelijkheden bieden jullie voor zzp’ers?

“We zijn er zeker niet alleen voor grote bedrijven. Ook voor zzp’ers en kleinere ondernemingen hebben we veel mogelijkheden. Zo kunnen we een fijne werkplek bieden voor zzp’ers. Onze bar en restaurant zijn altijd geopend. Je kunt in ons hotel altijd wel ergens een plek vinden om te werken als je bijvoorbeeld even aan de thuisomgeving wilt ontsnappen. En is het mooi weer? Dan is het op ons terras al helemaal goed toeven.

Natuurlijk bieden onze bar en restaurant ook een mooie plek voor zakelijke afspraken op een mooie en centrale locatie. En organiseer je een wat grotere meeting of een event? Dan kun je een van onze vier meetingzalen afhuren, die zijn uitgerust met alle benodigde apparatuur. En heb je een keer (zakelijke) gasten over? Dan bieden we hen graag een goed verblijf in een van onze luxe kamers.”

Hoe was het om de Aalsmeer Lokaal Breakfast Club een plek te bieden?

“Dat was ontzettend leuk. We hebben de Breakfast Club gesponsord omdat we het belangrijk vinden om meer met lokale bedrijven en ondernemers te doen. We kijken terug op een fantastische ochtend, waarbij we met veel plezier het ontbijt en de aankleding van de ruimte hebben verzorgd. Mooi om zo bij te dragen aan een netwerkmogelijkheid voor ondernemers uit Aalsmeer! Tegelijkertijd bood de Breakfast Club de kans om hen te laten kennismaken met ons hotel en de mogelijkheden hier.”

Wat is voor jullie de meerwaarde van lokaal zakendoen?

“We hebben een profiel aangemaakt op Aalsmeer Lokaal en willen daar zeker meer mee gaan doen. Zo hebben we regelmatig behoefte aan zzp-professionals voor losse verzoeken. Altijd waardevol om daarvoor iemand in de regio te vinden!

In ons hotel werken zowel mensen uit Aalsmeer als uit de omgeving. Overigens zijn we hard op zoek naar lokale versterking van ons team. Zo zoeken we nog een sous-chef, medewerkers Food & Beverage, salesmedewerkers en ook eventmanagers. Ken jij iemand die geknipt zou zijn voor een van die functies? Tip diegene dan vooral onze vacatures.

Bij Renaissance Hotel zijn er talloze mogelijkheden voor ondernemers. Van het organiseren van een event tot een tafel om aan te werken. En van een businesslunch tot een bedrijfsborrel. Wil je daar meer over weten? Bel Annemarie van den Berg via 0297 – 228 653 om je opties te bespreken.

Wil je een keer wat drinken, heerlijk lunchen of dineren of een dag buiten de deur werken? Ga vooral eens langs bij Renaissance Hotel. Het adres is Mr. Jac. Takkade 35 in Aalsmeer.