VRIENDEN VAN AALSMEER LOKAAL

Aalsmeer lokaal kan niet zonder ze!

30+

VRIENDEN

3

INITIATIEFNEMERS

8

ONDERNEMERS

VRIENDEN VAN

Samen staan we sterk als Aalsmeerse ondernemers. Dat geldt ook voor de opbouw van dit platform. Dit mooie platform onderhouden en ontwikkelen kunnen we niet doen zonder de steun van vele Aalsmeerse bedrijven. Dat dit platform bestaat, hebben wij te danken aan onze hoofdsponsors en aan de vrienden van Aalsmeer Lokaal.

OOK VRIEND VAN AALSMEER LOKAAL WORDEN?

Wil jij ook bijdragen aan de groei van dit lokale platform? Word vriend van Aalsmeer Lokaal. Dan bouw jij met je bedrijf mee aan het onderhoud, de ontwikkeling en de groei van Aalsmeer Lokaal. Je kunt kiezen uit 4 pakketten. Je kunt ons al steunenvanaf € 100(eenmalige bijdrage).

In ruil voor jouw bijdrage krijg jij extra zichtbaarheid voor je bedrijfop Aalsmeer Lokaal en in onze nieuwsbrief en op social media. Zo kun je nóg meer Aalsmeerse ondernemers bereiken. En zo lever jij een onmisbare bijdrage aan de online bedrijvengids van Aalsmeer.

Wil je ook vriend worden van Aalsmeer Lokaal? Stuur een mail naar info@aalmeer.nl om (vrijblijvend) meer info op te vragen. We vertellen je graag meer.

AALSMEER LOKAAL IS EEN INITIATIEF VAN

DE ONDERNEMERS ACHTER HET PLATFORM

DE ONDERNEMERS ACHTER HET PLATFORM

DE ONDERNEMERS ACHTER HET PLATFORM